Zin om te praten?

Als experts denken wij mee hoe jouw bedrijf de toekomst kan vormgeven

Samenwerken

tot iedereen voldaan is.

01

Meet

Eerst zitten we live of virtueel samen waarbij wij verschillende technologieën en projecten demonstreren ter inspiratie. Daarnaast luisteren we uitgebreid naar jouw ideeën en noden, die we samen een creatieve en innoverende invulling geven. Zo krijg jij er zicht op of het gebruik van Extended Reality voor jouw probleem of vraag een meerwaarde biedt en een langdurige impact zal hebben.

Enerzijds heb je na een vrijblijvende kennismaking een beter inzicht in hoe Extended Reality jouw sector en bedrijf zal veranderen. Anderzijds heb jij ook een lijst aan mogelijkheden en prijsinschattingen waarmee wij voor jou aan de slag kunnen gaan!

Contacteer ons

02

Invent

Eens we aan de slag gaan, maken wij een planning die jij kan opvolgen op ons online klantenportaal. In een eerste fase werken wij wireframes, user journeys, scenario’s of een solution design uit die we voorleggen aan jou. Zo zorgen we ervoor dat al onze neuzen in dezelfde richting staan en vermijden we dure aanpassingen later in het traject.

Hierna gaat een team van onze specialisten aan de slag met de ontwikkeling. Afhankelijk van de grootte van het project plannen we enkele sprint reviews zodat jij op de hoogte blijft en kan bijsturen. Op het einde van elk project doen we een grondige testfase met verschillende types van toestellen. Na een laatste revisiesessie is jouw oplossing klaar en direct inzetbaar

Contacteer ons

03

Care

Ons doel is om jouw vaste partner te worden op vlak van Extended Reality voor al jouw huidige en toekomstige noden. Daarom volgen we de resultaten gezamenlijk op en bieden we je ondersteuning waar nodig. Veel van onze oplossingen bevatten dan ook datapunten zodat jij op de hoogte blijft van de resultaten en meer inzicht verwerft over klanten of medewerkers.

Daarnaast bieden wij support en onderhoud aan zodat jouw oplossingen altijd werkzaam blijven. Hiervoor hebben we verschillende formules zodat jij kan kiezen hoe wij jou het best kunnen helpen. Op deze manier kan jij je focussen op jouw core business en doen wij waar wij goed in zijn!

Contacteer ons