A love story: waar technologie en didactiek elkaar versterken - Soulmade

Gepubliceerd

19 april 2024

Delen

Soulmade en Epyc slaan de handen in elkaar om innovatieve didactische Extended Reality-oplossingen aan te bieden. Met deze samenwerking kunnen deze twee partners bredere oplossingen aanreiken aan klanten en medewerkers en samen verder groeien op zowel didactisch als Virtual-en Augmented Reality-vlak.

De samenwerking met Epyc geeft ons de mogelijkheid om de klanten ook op didactisch vlak bij te staan en waar nodig te ontzorgen.

Sander De Roeck
Epyc en Soulmade partnership leeroplossingen extended reality
Patrick Herwegh (CEO van Epyc) en Sander De Roeck (Managing Partner van Soulmade)

Gedeelde focus op innovatieve leeroplossingen

Al meer dan 20 jaar is Epyc toonaangevend op het gebied van digitale leeroplossingen, van e-learning tot digitale spelvormen in bedrijven. Ze ontwerpen samen met klanten hybride leertrajecten en ontwikkelen hiervoor digitale leeroplossingen. De samenwerking met Soulmade lag voor de hand.

Met Soulmade kunnen we ons aanbod in een Augmented of Virtual Reality-jasje aanbieden. Ik ben ervan overtuigd dat dit een belangrijke meerwaarde kan beteken.

Patrick Herwegh

Keuze voor expertise en kwaliteit

Zin in (verder) leren bij klanten en eindgebruikers aanwakkeren, daar gaat het om. Het onderdeel van didactiek is cruciaal om een impactvolle leeroplossing neer te zetten, en werd in het verleden door ons veelal overgelaten aan de expertise van de klant zelf.

De gemeenschappelijke deler

De twee bedrijven delen hiermee een gemeenschappelijke visie: het aanbieden van innovatieve, educatieve en kwalitatieve leeroplossingen op maat. Hun jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat ze een knowhow hebben gecreëerd, elk in hun eigen domein, wat zorgt voor een optimale synergie en toegevoegde waarde voor de klanten die ze bedienen.

Kortom: dit partnerschap is een match made in heaven! Op zoek naar nieuwe leeroplossingen die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn in XR-leeroplossingen voor jouw medewerkers? Let’s talk!

Heb je nog vragen of opmerking over wat we hier bespreken? Ben je opzoek naar een partner voor het maken van een toepassing? Twijfel dan niet en neem contact op.