Boost uw boodschap met holografie - Soulmade

Gepubliceerd

20 mei 2024

Delen

Een hologram is het perfecte middel om de aandacht van bezoekers en/of voorbijgangers te trekken. Denk bijv. aan een vitrine, beursstand of inkomhal. Traditionele media zoals flyers of roll-up banners zijn alledaags en zindert niet na. Betover uw doelgroep met holografie, iets wat ze hoogstwaarschijnlijk nooit eerder zagen, waardoor uw merk hen zal bijblijven.

Holo-wat? Holografie is een van onze extended reality-toepassingen in ons aanbod. Het is een innovatieve technologie die een optische illusie creëert. Een hologram bestaat uit wieken met daarop LED-strips. Deze draaien zeer snel rond, waardoor je enkel nog het licht van de LED’s ziet.

Naast het hologram zelf, heb je ook content nodig om erop af te spelen. Er zijn twee mogelijkheden: 3D-animaties of een holo-person. Bij animaties denk je best out-of-the-box. Wil je een bewegende avatar, liever een ronddraaiend logo of een simpelweg tekst zien verschijnen? Met 3D zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Anderzijds kunnen ook mensen verschijnen op een hologram, alsof ze echt voor jouw neus staan en je aanspreken! Hiervoor gaan we, net zoals Frank De Boosere, voor een Green Key staan. De opnames organiseert Soulmade, de spreker(s) en script(s) laten we aan jou over!

Binnen ons aanbod is dit de meest betaalbare technologie en daar doen wij nog een schepje bovenop met deze actie.

Sander De Roeck

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Soulmade doen we een virtuele garageverkoop! Wij doen een actie* op onze hologrammen. Binnen ons aanbod is dit de meest betaalbare technologie en daar doen wij nog een schepje bovenop. Ons niet te missen voorstel heeft betrekking op de hardware. We zetten de actie hieronder voor u op een rijtje.

Overtuigd of toch extra een woordje uitleg gewenst? Aarzel niet om contact op nemen via hello@soulmade.eu

*Wees er snel bij want de actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Heb je nog vragen of opmerking over wat we hier bespreken? Ben je opzoek naar een partner voor het maken van een toepassing? Twijfel dan niet en neem contact op.