Een indrukwekkende holografische entree - Soulmade
  • Klant

    AB InBev

  • Type

    Marketing

  • Diensten

    Holography

In 2019 plande AB Inbev zijn jaarlijks topcongres in Brussel, waar zelfs de CEO aanwezig was. Voor de innovatiemanager van België is dit hét moment om uit te pakken met, je raadt het nooit, innovatie. Dus zocht hij naar de ultieme eye-catcher.

Bigger is better

We bouwden een grote opstelling met zes gesynchroniseerde holografische displays. Een levensgroot hologram verwelkomde bezoekers persoonlijk en stelde de planning van het congres voor. De holografische beelden stonden aan de ingang van het congresgebouw. Van een indrukwekkende entree gesproken.

Dit was onze eerste ervaring was met een levensgrote ‘Holo Personen’ en het was een groot succes. De Oost-Aziatische divisie van AB Inbev herbruikte onze holografische displays op de Chinese en Zuid-Koreaanse markt. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren een tiental andere levensgrote ‘Holo Personen’ gemaakt met gelijkaardige concepten.

Resultaat op locatie

3D-animaties op een plat vlak

Nog nooit gehoord van holografie? Goed! Dat betekent dat de markt nog jong is en dat jouw merk of product eruit kan springen. Een hologram is een soort 3D-visualisatie die de illusie creëert dat een object of persoon in de lucht zweeft. Het lijkt op een poster van de toekomst: ongrijpbaar en toch levensecht.

Wil je graag eens demonstratie? Neem dan zeker contact op