Een dynamisch pocket portfolio - Soulmade
  • Klant

    SCIA

  • Type

    Marketing

  • Diensten

    Augmented Reality

SCIA is een softwarebedrijf voor ingenieurs. Die software berekent en visualiseert wat de sterke en zwakke punten zijn in een gebouw. Elke twee jaar organiseert SCIA een User Contest, waarbij klanten tonen hoe ze de SCIA-software van verschillende gebouwen gebruiken. Alle winnende en genomineerde user cases worden gebundeld in een boek dat dienst doet als hun voornaamste verkoopinstrument.

AR Applicatie

Foto's van de Augmented Reality applicatie

Visitekaartje van formaat

SCIA zocht een impactvolle en innovatieve manier om de nieuwste uitgave van het boek voor te stellen en meer prospecten aan te trekken. Soulmade bracht de gebouwen van de winnaars tot leven via augmented reality. In het boek kan je de foto’s van de gebouwen inscannen, die de augmented reality applicatie herkent.

Door het toevoegen van virtuele elementen komen de gebouwen tot leven. Verschillende highlights rond de het 3D-model van het gebouw geven je meer informatie waarom elk gebouw uniek is en waarom het de winnaar is van een bepaalde categorie.

De cover van het boek

 De realiteit met een vleugje fantasie

Misschien ken je augmented reality van ‘Pokémon GO’. Het voegt virtuele elementen toe aan de bestaande omgeving. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Augmented reality visualiseert en vergemakkelijkt interne bedrijfsprocessen en maakt complexe producten tastbaar. Benieuwd wat AR kan betekenen voor jouw bedrijf?

Neem contact op