Exellys excelleert met hologrammen - Soulmade
  • Klant

    Exellys

  • Type

    Marketing

  • Diensten

    Holografie

Exellys trekt technisch toptalent aan voor groeiende bedrijven. Ze noemen zichzelf ‘tech talent incubators’ en zitten volop in de War For Talent, constant op zoek naar ervaren professionals of nieuwe ICT-studenten van de bovenste plank. De perfecte vijver waar ze deze profielen kunnen vinden? Beurzen. Op beurzen mag je geen grijze muis zijn. Anders verdwijn je in de massa. Je moet opvallen om gezien te worden. 

Holografie op z’n best

Het is nieuw, flashy en trekt evenveel volk als honing wespen aantrekt. We bouwden een gigantische holografische set-up. Drie displays naast elkaar, elk een meter breed en volledig verwerkt in de beursstand.

Het creëerde een grote gesynchroniseerde ervaring. Als dat geen stopping power heeft. Al stopte het daar niet.

3D-animaties op een plat vlak

Nog nooit gehoord van holografie? Goed! Dat betekent dat de markt nog jong is en dat jouw merk of product eruit kan springen. Een hologram is een soort 3D-visualisatie die de illusie creëert dat een object of persoon in de lucht zweeft. Het lijkt op een poster van de toekomst: ongrijpbaar en toch levensecht. Wil je graag eens een demonstratie?

Neem contact op

Marketing magic

Voor geïnteresseerden voorzagen we ook een give-away: holografische prisma’s. Je zet deze op je smartphone en het kleine hologram van Exellys geeft je meer informatie over hun aanbod. Zo surfen prospects rechtstreeks naar de website of landingspagina van Exellys. Elke prospect komt in de marketingfunnel terecht, zodat Exellys deze potentiële klanten verder kan opvolgen. 

Verder dachten we ook aan een gemakkelijke distributie-oplossing. We ontwikkelden een eenvoudig systeem om de displays te vervoeren, te installeren en te bedienen. Zo heeft Exellys geen technische ondersteuning meer nodig.

Holografische Smartphone Prisma

Succesbarometer

De holografische set-up kwam dat jaar uit op de Supernova-beurs en veroorzaakte vier dagen lang opstoppingen in de wandelgangen. In een jaar tijd gebruikte Exellys de set-up al op twintig beurzen en evenementen.
Exellys bestelde maar liefst vier keer grote ladingen aan Holografische smartphone prisma's bij om te gebruiken op beurzen en evenementen. Het beste bewijs van succes? Een terugkerende klant!