Holografische vitrine van Telenet - Soulmade
  • Klant

    Telenet

  • Type

    Marketing

  • Diensten

    Holografie

Telenet doorstaat al jarenlang de wet van de sterkste. Zeker in een drukke winkelstraat als de Meir in Antwerpen moet je opvallen om te overleven. Telenet blijft zichzelf heruitvinden en komt liefst voortdurend met iets nieuws voor de dag. 

Voorbijgangers bekijken het hologram

Rock the microphone

Na het zien van onze grootste holografische opstelling voor Exellys, waren ze snel verkocht.

We namen de beelden van hun Yugo Freestyler Campaign – je weet wel, van dat liedje: Freestyler – rock the microphone” – en we creëerden er holografische dansers mee. De etalage van Telenet werd een feest!

3D-animaties op een plat vlak

Nog nooit gehoord van holografie? Goed! Dat betekent dat de markt nog jong is en dat jouw merk of product eruit kan springen. Een hologram is een soort 3D-visualisatie die de illusie creëert dat een object of persoon in de lucht zweeft. Het lijkt op een poster van de toekomst: ongrijpbaar en toch levensecht. Wil je graag eens een demonstratie?

Neem contact op

Telenet Aan het woord.

"Soulmade is an innovative company and is very nice to work with. They are passionate about what they're doing and you see this in the work they deliver. The company is very flexible and can certainly offer an added value for your brand."

Sarah De Haes - GTM Retail Manager

Telenet

Een succes verhaal

We plaatsten de eerste holografische activering in de etalage van hun Hasseltse flagshipstore. Aandacht kwam het zeker niet tekort en daarom werd de activatie uitgebreid naar hun flagshipstore op de Meir in Antwerpen. 

Anderhalf jaar later staat beide hologrammen er nog steeds met elke drie maanden een nieuwe campagne. Beide store managers vertellen dat ze nog nooit zoveel bekijks hebben gekregen. Missie geslaagd!

 

Kerstcampagne in de etalage van Antwerpen